Contactlenzen

Bogaert Pascal is het aanpascentrum van Lensonline in Aalst.

Wij bieden vanaf nu al onze contactlenzen en vloeistoffen aan internetprijzen tot 50% goedkoper. Nergens vindt u contactlenzen goedkoper!!!

U kan de lenzen via het internet bestellen en bij Optiek Bogaert komen afhalen of wij bestellen de lenzen voor u.

Om u snel verder te helpen, hebben wij een groot assortiment contactlenzen en vloeistoffen in voorraad aan dezelfde prijs als op het internet.

Twijfelt u aan uw sterkte of heeft u nog nooit contactlenzen gedragen? Geen probleem, wij maken tijd voor u.

Neem een afspraak op het telefoonnummer 053 78 93 77 of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

klik hier om naar de LensOnline site te gaan

lensonline

Er bestaan twee grote groepen contactlenzen:

  1. vormstabiele contactlenzen
  2. zachte contactlenzen

Vormstabiele (of harde) lenzen zijn zeker niet verdwenen en kennen nog steeds succes. De langere aanpassing en het iets ingewikkelder onderhoud maken hen minder populair bij jonge mensen. Sommige correcties kunnen echter alleen met deze lenzen gerealiseerd worden.

Zachte lenzen zijn vandaag het meest verspreid, mede dankzij het hoge comfort dat ze bieden, geschiktheid voor diverse sporten, snelle aanpassing. Binnen de groep van de zachte lenzen bestaan er ook grote verschillen. Terwijl vroeger lenzen langere tijd (tot 4 jaar!) werden gedragen, zien we vandaag een verschuiving naar snel-vervang-systemen. De draagtijd van de lenzen is veel korter geworden. Dit heeft veel voordelen: betere hygiëne, verlaagd risico op infecties en andere complicaties, minder (financieel) risico bij eventueel verlies of breuk van de lens. De toepassingsmogelijkheden van de zachte lenzen zijn de laatste tijd ook veel breder geworden, waardoor de meeste correcties ermee kunnen worden uitgevoerd. De meest gangbare zachte lenzen zijn maandlenzen, daarnaast zijn er ook daglenzen, weeklenzen, 2-weeklenzen, halfjaarlenzen, jaarlenzen en zeer uitzonderlijk nog 2-jaarlenzen. Vaak is het zo dat de lenzen in pakketten voor een half jaar geleverd worden.

Optiek Bogaert biedt u alle lenzen aan. Wij werken met lenzen van verschillende leveranciers/producenten: Bausch en Lomb, Vistakon, Ciba Vision, Cooper Vision, Microlens, NKL...

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend informatief gesprek over uw mogelijkheden met contactlenzen.

Contactlenzen moeten met zorg aangepast en gedragen worden

Onderhoudsproducten

Samen met de ontwikkeling van de snel-vervang-lenzen zijn ook er ook nieuwe onderhoudsproducten op de markt gekomen. Vaak wordt er gekozen voor een alles-in-één vloeistof. Deze zal de lenzen reinigen, desinfecteren, de proteïnes verwijderen, bewaren. Bovendien kan deze vloeistof ook dienen om de lenzen af te spoelen en in te zetten. In geval van gevoelige ogen kan het nodig zijn een intensieve reiniging te doen, d.m.v. een peroxidesyteem. Voor de vormstabiele lenzen wordt vaak een aparte vloeistof gebruikt om te reinigen en af te spoelen

  • Alcon
  • Amo
  • Bausch_lomb
  • Ciba_vision
  • Cooper_vision_lg
  • Hydron
  • Jj

053/78.93.77